Offerte

Via onderstaand formulier kun je gratis een offerte aanvragen. Je doet dit door een brontekst te uploaden, aan te geven in welke taal de brontekst geschreven is en in welke taal je de vertaling wenst te ontvangen. Geef alsjeblieft ook het doel van de tekst en de doelgroep aan.

Hoe meer informatie ik ontvang, hoe beter ik mijn werk kan doen.

NB: Als de tekst vertaald moet worden naar het Engels, geef dan aan of het Brits-Engels of Amerikaans-Engels betreft. Dit heeft namelijk gevolgen voor de spelling, grammatica en opbouw.

JaNeeJe hebt een offerte aangevraagd, hoe nu verder?

  1. Ik zal de tekst grondig doorlopen en de complexiteit hiervan bepalen. Op basis van de moeilijkheidsgraad van de tekst, de door jou opgegeven deadline en de lengte van de tekst, bepaal ik een prijsindicatie. Deze zul je zo snel mogelijk ontvangen (gewoonlijk binnen één uur).
  2. Ga je hiermee akkoord, dan ontvang ik graag een bevestiging - via email of telefoon - en ga ik meteen aan de slag.
  3. Mocht ik tussentijds meer informatie nodig hebben over je tekstdoel, doelgroep of tone of voice, dan stuur ik je daarover een e-mail. Hoe sneller je mijn vragen kunt beantwoorden, hoe sneller ik weer door zal kunnen.
  4. Mocht ik onverhoopt niet aan de streeftermijn kunnen voldoen, dan laat ik je dit conform de Algemene Voorwaarden tijdig weten.
  5. Je ontvangt de vertaling of gecorrigeerde tekst en de definitieve factuur, die je binnen 14 dagen dient te betalen.*
  6. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik deze uiteraard graag en zal ik eventuele problemen kosteloos oplossen.**

*De vertaling of gecorrigeerde tekst kan enkele opmerkingen bevatten waarin andere mogelijke verwoordingen of interpretaties vermeld worden. Dit omdat ik het belangrijk vind dat de ‘stem’ van de auteur behouden blijft. Je kunt mij vervolgens laten weten welke verwoording/interpretatie ik moet opnemen in de tekst. Je mag dit natuurlijk ook zelf doen.

**Dit zal alleen kosteloos zijn, als je het probleem binnen twee weken aan mij meldt. Als je dit later doet, zal ik opnieuw kosten in rekening moeten brengen.