parallax background
 

Diensten en tarieven


Vertalen

Ik ben gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Nederlands, Engels en Italiaans en heb ervaring met het schrijven van goed leesbare teksten. Op de homepagina kun je enkele testimonials van mijn opdrachtgevers bekijken. De prijs van een vertaling is gebaseerd op het aantal woorden maal de prijs per woord. Voor kleine vertalingen (minder dan 250 woorden) geldt een minimumtarief van €25,00 (excl. BTW). Twijfel je over het aantal woorden van een tekst of weet je niet hoe je dit kunt berekenen? Neem dan contact met mij op, dan probeer ik je waar mogelijk te helpen. Om erachter te komen wat de exacte kosten van jouw vertaling zullen zijn, kun je een offerte aanvragen. Mijn tarieven variëren, aangezien zij afhangen van (een combinatie van) de volgende zaken:
  • De taalcombinatie: een vertaling naar het Nederlands is bijvoorbeeld eenvoudiger dan een vertaling naar het Italiaans, en zal dus goedkoper uitvallen.
  • De deadline: wil je een vertaling binnen 24 uur of in het weekend (zaterdag/zondag) ontvangen? Dan reken ik een toeslag van 50% (excl. BTW).
  • De complexiteit van de tekst: is je brontekst heel gespecialiseerd (denk bijvoorbeeld aan een medische of technische tekst)? Dan zal ik een hoger tarief rekenen, omdat het mij meer research en dus meer tijd zal vergen.
  • Studentenkorting: ben je een student of wil je een (deel van je) essay, scriptie of werkstuk door mij laten vertalen, ontvang je een korting van 20%.

Tevredenheidsgarantie

Ben je niet zeker of mijn schrijfstijl wel bij jouw tekst past? Ik maak graag een proefvertaling van maximaal 200 woorden voor je − helemaal gratis!
Stuur me een mailtje met jouw sampletekst en ik zal je zo spoedig mogelijk helpen.

Ondertitelen

Ik heb ervaring met het maken van ondertiteling voor bedrijven als de NS en Touzani TV. Ik kan goed overweg met Spot en de ondertitelaar van YouTube. Wil jij graag een ondertiteling? Vraag dan nu een offerte aan!

Redigeren

Naast vertalen, kan ik ook teksten redigeren of corrigeren. Ik let hierbij op spelling, grammatica en leesbaarheid en ik blijf hierbij altijd zorgen dat de tone of voice van de tekst intact blijft. Ik redigeer zowel CV’s, motivatiebrieven, essays, scripties als andere teksten. De prijs voor het redigeren/corrigeren van een tekst wordt niet gebaseerd op het aantal woorden, maar op de tijd dat ik er aan spendeer. Over het algemeen gaat dit namelijk sneller dan een heuse vertaling. Hieronder vind je de tarieven voor het redigeren. Wil je dat ik je tekst binnen 24 uur of in het weekend (zaterdag/zondag) redigeer? Dan reken ik een toeslag van 50% (excl. BTW).

Normale tekst

Voor het redigeren/corrigeren van een tekst die niet valt onder de noemer CV, motivatiebrief, scriptie of essay valt, reken ik een minimumtarief van €25,00 (excl. BTW). Daarna bedraagt het tarief €30,00 (excl. BTW) per uur.

CV/motivatiebrief

Het redigeren of corrigeren van een CV of motivatiebrief is op basis van hetzelfde uurtarief als die van een normale tekst. Aangezien een CV of motivatiebrief vaak niet zo groot is, is het maximumbedrag dat je voor jouw gecontroleerde CV of motivatiebrief betaalt - uitzonderingen daargelaten - nooit meer dan €30,00 (excl. BTW).

Scriptie/essay

Hieronder kun je zien wat mijn tarieven per woord (excl. BTW) voor het redigeren/corrigeren van een scriptie of essay bedragen.
DeadlineBinnen 24hBinnen 48hBinnen 3 dagenBinnen 4 dagenBinnen 5 dagenBinnen 6 dagenMeer dan 7 dagen
Alleen redigeren €0,013€0,012€0,011€0,010€0,009€0,008€0,007
Redigeren inclusief opbouw, structuur en/of lay-out €0,023€0,020€0,015€0,013€0,012€0,011€0,010

Voorbeeld redigeren:

Wil je dat ik je scriptie of essay van 10.000 woorden alleen nakijk op taal, spelling, grammatica en interpunctie, en wil je dat ik de gecorrigeerde versie binnen 48 uur aanlever? Dan geldt de volgende formule: 10.000 woorden x €0,012 = €120,00 (excl. BTW) Als je wilt dat ik je scriptie of essay van 10.000 woorden ook nakijk op het gebied van opbouw, structuur en lay-out, en houd je nog steeds de deadline van 48 uur aan? Dan geldt de volgende formule: 10.000 woorden x €0,020 = €200,00 (excl. BTW).